Kennismanagement


lerende organisaties.besteoverzicht.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Kennismanagement
Coworking
The coworking institute is an undertaking of the pioneer of technologies for collaborative work and play bernard dekoven and newsmaster gerrit visser. the home of coworking and our guides to the resources on coworking, twitter and jaiku are dedicated to the exploration of collaboration, technologies, tools, techniques social processes, best practices
http://www.coworking.com/?pg=home

Kenniskaart praktischinstrument
Leiding geven aan uw kenniskapitaal, de kenniskaart als praktisch instrument, mike holsteijn, serena scholte, de belangrijkste productiefactor, kennismanagement, kennisintensieve organisaties, kennisuitdagingen, kritieke succesfactoren.
http://www.managementsite.nl/content/articles/525/525.asp

Kennismanagement boeken
Mede aan de hand van onze publicaties wijst dnv-cibit u graag de weg, helpt u bij het maken van de juiste keuzen en ondersteunt u bij het succesvol toepassen daarvan. de volgende kennismanagement publicaties geschreven door dnv-cibit consultants kunt u online bestellen:
http://www.cibit.nl/site.nsf/page/kim_publicaties

Sturen op kennis
resense helpt u bij de volgende uitdagingen:de kennis en kunde van professionals maximaal tot hun recht laten komen.dit doen wij door kennis van professionals in kaart te brengen en die te matchen met de kennis die noodzakelijk is om uw organisatiedoelen te bereiken. meer info. optimaal inspelen op de kennis en kunde in de omgeving.dit doen wij door kennis van de omgeving in kaart te brengen en de positie van uw organisatie in deze omgeving. hiermee wordt de basis gelegd voor uitbesteding, interne kennisontwikkeling en samenwerking. meer info. met het kennisdashboard worden de analyses gemaakt om management en professionals te ondersteunen. verder is het met behulp van het dashboard eenvoudig om de kennis van uw organisatie in kaart te brengen.
http://www.resense.nl/

Gerelateerd
  • Nog Geen
Er staan 4 links op deze pagina.
Besteoverzicht - Privacy